Nyhederne mundbind

Nyheder – Sundhedsstyrelsen

Vores pressemeddelelser og nyheder er opdelt i otte temaer, hvor du kan vælge at abonnere på det, du er mest interesseret i.

Brug af mundbind – covid-19 – Sundhedsstyrelsen

23. nov. 2022 — Mundbind kan være et supplement til forebyggelse af smitte, når det bruges korrekt og sammen med øvrige smitteforebyggende anbefalinger.

Mundbind kan være et supplement til forebyggelse af smitte, når det bruges korrekt og sammen med øvrige smitteforebyggende anbefalinger.

Mundbind | Nyheder og seneste nyt fra Berlingske – Berlingske

Mundbind | Nyheder og seneste nyt fra Berlingske – Berlingske.dk

Patientforening: For tidligt at fjerne mundbind ved lægen … På tirsdag smider danskerne mundbindene og kan atter møde hinanden med sænkede parader. Men i.

Nyhed – Indenrigs- og Sundhedsministeriet

Seneste nyt fra Sundhedsministeriet | Indenrigs- og Sundhedsministeriet

Se seneste nyt eller søg i arkivet over nyheder fra Sundhedsministeriet. … Tilmeld nyheder via RSS. Type. Alle, Nyhed, Pressemeddelelse, Publikation …

Se seneste nyt eller søg i arkivet over nyheder fra Sundhedsministeriet.

Smitten stiger blandt ældre – god idé at have et mundbind i …

Smitten stiger blandt ældre – god idé at have et mundbind i lommen, siger eksperter – TV 2

2. jan. 2023 — I lyset af den stigende smitte kan det dog være fornuftigt at finde et mundbind frem i særlige situationer, lyder det fra flere af eksperterne.

På trods af stigende smitte på plejehjem ser eksperter ikke behov for krav om mundbind i øjeblikket.

Nyheder fra SSI

Hvis du har skæg, skal du være opmærksom på, om du får den ønskede effekt ved brug af kirurgiske maske/åndedrætsværn. Nyt kontakttal for virusvariant B.1.1.7.

Nyheder

Dansk studie om effekten af mundbind er nu offentliggjort

18. nov. 2020 — Forside /Presse og nyt/Nyheder/Nyheder. ​​​​​. Dansk studie om effekten af mundbind er nu offentliggjort. ​Forskerne har undersøgt effekten …

Pressemeddelelser og nyheder – Bornholms Hospital

Pressemeddelelser og nyheder

Skip Navigation Links Forside /Presse og Nyt/Pressemeddelelser og nyheder/Nyheder … Krav om mundbind på hospitaler og visse sociale tilbud på vej.

Nyheder – Gentofte Hospital

Nyheder

Forside /Presse og Nyt/Pressemeddelelser og nyheder/Nyheder … har det indtil videre været med god afstand, håndsprit og de velkendte mundbind.

Politi med mundbind under DM-ugen | Nyheder

Politi med mundbind under DM-ugen | Nyheder | Nordjyllands Politi

23. jun. 2022 — Under DM-ugen i Aalborg kan man se politibetjente bære mundbind. Det er blot et hensyn til sportsudøvere og samarbejdspartnere, …

Under DM-ugen i Aalborg kan man se politibetjente bære mundbind. Det er blot et hensyn til sportsudøvere og samarbejdspartnere, oplyser Nordjyllands Politi.

Keywords: nyhederne mundbind, nyheder om mundbind, mundbind nyheder, sst nyheder, nyheder mundbind